Filmgruppen Casablanca

Film du ikke vidste du ville se!

Casablanca - en filmgruppe for voksne
Filmprogram sæson 1
september 2017 - maj 2018

Se generel info vedr. pris, tegning af abonnement etc. i bunden af denne side!

2017:
3. september: Paradisets børn – Paris, 1840erne. Fire mænd er på hver deres måde forelskede i den mystiske skuespillerinde Garance. Den følsomme mimer Baptiste er den eneste der har reelle hensigter. De andre bejlere er den ambitiøse skuespiller Frederick, den selvglade greve Edward og håbefulde dramatiker Lacenaire. De har alle deres gang på Boulevard du Crime og Funambules teatret

1. oktober: Touch of Evil – Filmen 'Touch of Evil' (Politiets blinde øje) er Orson Welles' krimiklassiker fra 1958.
I filmen spiller Charlton Heston en mexicansk politibetjent, der skal opklare et mord på den amerikansk-mexicanske grænse, hvor politikorruption er hverdag.

5. november: The Handmaiden – en film fra det japansk-besatte Korea. Pigen Sookee bliver ansat som handmaiden til rigmandsdatteren Hideko som lever et tilbagetrukken liv på en stor landejendom hos sin dominerende onkel. Men Sookee har en hemmelighed, hun er i virkeligheden en tyv…..

2018:
7. januar: Tsotsi – I det sydafrikanske township, Soweto, i udkanten af Johannesburg, er overlevelse og kriminalitet to sider af samme sag.
Her leder den 19-årige Tsotsi en lille gruppe ungdomsgangstere, der som faretruende slanger glider imellem forstædernes blikskure og byens metrostationer, hvor de med hensynsløs brutalitet skaffer sig til dagen og vejen.

4. februar: Heartstone – en islandsk film om teenagedrengene Thor og Christian. Filmen har vundet en del priser – bla på Venedi filmfestival og CPH PIX, hvor den løb med publikumprisen . En afsides fiskerlandsby i Island. Teenagedrengene Thor og Christian oplever en turbulent sommer. Én forsøger at vinde en piges hjerte, mens den anden opdager nye følelser overfor sin bedste ven. Da sommeren slutter, og Islands barske natur genfinder sin styrke, er det tid til at forlade legepladsen og se voksenlivet i øjnene.

4. marts: Birdman – I filmen 'Birdman' forsøger den fallerede Hollywood-skuespiller Riggan Thomson at genetablere sin karriere ved at instruere et teaterstykke på Broadway. Instruktøren Alejandro González Iñárritu (Babel, Biutiful, Amores Perros) har med 'Birdman' ikke blot lavet et af årets mest omtalte, kritikerroste samt prisvindede dramaer, men også et originalt værk, der er filmet, så det ligner én lang optagelse.

8. april: Aquarius – en film fra 1940 tallet om en 65 årig pensioneret musiker og enke. Hun er også den sidste lejlighedsindehaver i overklassens smukke strandrecidenser i Recife. 'Aquarius' er et anderledes afdæmpet drama om almindelige mennesker i klemme i kapitalismens grådighed. Filmen kæmpede om Guldpalmen i Cannes og har modtaget en række priser på festivaler rundt om i verden - bl.a. hovedrolleindehaveren Sonia Braga er blevet hædret ved flere lejligheder.

6. maj: Dengang i maj – I dramaet 'Dengang i maj' er året 1940. Foråret er således godt igang, da Frankrig invaderes af de tyske tropper.
Beboerne i en lille nordfransk landsby tvinges på flugt, ligesom millioner af andre, i håbet om at finde et sikkert sted ved kysten.
'Dengang i maj' er et stort anlagt krigsdrama med musik af Ennio Morricone. Instruktøren, Christian Carion, har tidligere stået bag den eminente En dag uden krig, der havde Første Verdenskrig som omdrejningspunkt.

Generel information:
Filmene vises 1. søndag i hver måned (minus december) kl. 16.30
Abonnement på 8 film: 480,-
Abonnementet købes ved overførsel af 480,- til Skibby Kinos konto:

Reg.nr. 2403

Kontonr. 0440 014 831

Husk at påføre Casablanca samt din email ved overførslen.

Medbring din kvittering for abonnementet den første forevisningsdag og få alle dine billetter udleveret.

Abonnementet kan også købes på den første forevisningsdag

Løssalg til den enkelte film: kr. 75,- (klik på den ønskede filmtitel på denne side for at booke den pågældende film)

Ret til ændringer i programmet forbeholdes i de tilfælde hvor film ikke længere distribueres

Back to Top