Tidligere Arrangementer

Koncert med Peculiar String Band


Aftenen var fuld af livgivende musik. De fem musikere leverede en musikalsk oplevelse....

Læs mere her


Koncert med Selsølåter og Long Dog Orchestra


Lørdag den 19. januar, mens det var rigtig koldt udenfor, hyggede 50 spisende gæster sig i cafeen med mørbradgryde, champignonsauce samt ærter med bacon, leveret af STALDEN i Vellerup. Efterfølgende gik de i salen, hvor i alt 80 gæster blev underholdt af Selsølåter - Nordisk og irsk folkemusik spillet for 2 violiner - og Long Dog Orchestra med fortrinsvis egne numre inspireret af blues og americana.​

Læs mere her


Spejdernes 100 års fejring


Spejderne fejrede 100 års dagen for det blå spejderkorps den 8. december 2018 med en happening i Skibby Kino.

Læs mere her


Bio Gamer Night


Fredag den 2. Marts blev Skibby Kino fyldt op med unge mennesker, der hjemmefra havde medbragt dyner, hovedpuder, kontorstole og ikke mindst deres computere og fladskærme, der fyldte de mange borde, som frivillige havde indrettet og opstillet til arrangementet.

Læs mere her


Koncert med Peculiar String Band


Lørdag d. 27. januar 2018: 158 glade gæster fyldte salen til en forrygende aften med Peculiar String Band. Et veloplagt band på scenen - super god mad til de 55 spisende, som nød maden fra Stalden i Vellerup.

Læs mere her


Irsk Aften med Fergie McElligott


Lørdag den 4. februar - Irsk aften - blev en stor succes trods afbud fra Peculiar String Band på grund af et medlems indlæggelse på hospital. Fergie McElligott spillede skotsk/irsk folkemusik med en enorm udstråling, der smittede af på publikum. Guitarspil og sang for 130 glade gæster. Inden koncerten spiste 55 gæster lækker Irsk Stew leveret af STALDEN i Vellerup.

Læs mere her


Til søs med Mikkel Beha Eriksen


Onsdag den 11. januar besøgte Mikkel Beha Eriksen Skibby Kino. De 161 tilhørere på biografsæderne summede af begejstring over Mikkels fremragende fortælling om en rejse ud i den store, forunderlige verden i mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner ...

Læs mere her


Back to Top