Bio Gamer Night

Fredag den 2. Marts blev Skibby Kino fyldt op med unge mennesker, der hjemmefra havde medbragt dyner, hovedpuder, kontorstole og ikke mindst deres computere og fladskærme, der fyldte de mange borde, som frivillige havde indrettet og opstillet til arrangementet. 

30 forventningsfulde unge mennesker havde købt billet til arrangementet, og de var blandt de heldige, da ventelisten var lang. 23 ærgerlige unge mennesker måtte se forgæves efter en billet. Frivillige i Skibby Kino havde sikret tilstrækkelig el-forsyning og en høj-hastigheds forbindelse til internettet, så glæden var stor blandt de unge, da alle maskiner var koblet op uden problemer.

De unge hæse stemmer skar igennem lokalerne fra starten, men hurtigt svævede de ind i en verden og univers, hvor roen indfandt sig og blikket skarpt rettet på de store skærme fyldt med livlige spil og kampe.

Duften af varm og hjemmelavet lasagne kunne dog løsrive de unge fra det fjerne univers, og med stor appetit blev maden indtaget under udveksling af de foreløbige kampe, der var kæmpet indbyrdes eller med andre unge ude i cyberspace.

Aftenen gik og med en blanding af gode film på det store lærred og computerspil, gik de unge natten i møde med stor intension om at ingen skulle sove. Kioskpersonalet langede popcorn, slik, sodavand og energidrikke over disken som sædvanlig til fornuftige priser.

Cafeen blev efterhånden fyldt med en dunst af sved og varme som krævede en udluftning. De unge blev frisket op og kage som Kino’s frivillige havde bagt blev serveret til stor glæde for de unge.

Natten gik og få måtte bøje sig for trætheden. Enkelte tog en power nap, men de fleste kørte igennem til den lyse morgen, hvor frisk morgenbrød blev serveret med alt tilbehør, som de unge foretrækker.

Arrangementet sluttede kl. 08, hvor de unge havde pakket deres grej sammen. Til stor glæde for Skibby Kino blev der allerede efterlyst en ny dato til samme type arrangement. Skibby Kino har endnu ikke fastsat en dato, men det er sikkert, at der holdes et nyt arrangement til efteråret 2018.

Skibby Kino vil gerne sige tak til Netto, Høkeren i Venslev og Skibby Bageri for den store støtte og sponsorater der endnu engang er blevet givet til arrangementet. Også en stor tak til de forældre og kammerater der kiggede forbi og viste interesse for de unge og arrangementet.

 


Scrapbog:

Back to Top